پربازدید ها
کد خبر: ۱۲۸۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷
نوزاد من سه ماهشه، بعضی مواقع بیقراری میکنه و شدید دستشو مک میزنه جوری که قرمز میشه البته من شیرخشکم میدم بخاطر کمبود شیرمادر، تا الان هم همه چیزش خوب بوده.



وزن تولد۳۳۸۵،موقع واکسن دوماهگی۵۴۰۰،قدش موقع تولد۵۰،دوماهگی۵۸،دورسرموقع تولد۳۴/۵،دوماهگی۳۹/۲.دو روزم هس یادگرفته غلت می خوره میفته رو شکمش،زود نیست براش؟میشه راهنماییم کنید لطفا،درضمن بنظرشما قد و وزنش ودورسرش خوب بوده تاالان؟
 
پاسخ دکتر مهدی مرادی، فوق تخصص نوزادان:
دوست عزیز، تا دوماهگی قد و وزن بچه خوب است. این بیشتر علائم کولیک است. تعداد دفعات و حجم شیر خوردن نوزاد تا زمانیکه وزن گیری مناسب باشد، جای نگرانی ندارد. همچنین توصیه می شود بعد از شیر خوردن آروغ نوزاد را بگیرید و بلافاصله او را نخوابانید. برای غلت زدن هم زود نیست.
مطالب مرتبط
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، « خبرنو » مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر: